U vremenu digitalizacije posovanja takmičenje HR Transformation Challenge je pravi izbor za vas. Za izazov ste spremni ukoliko i na jedno od sledećih pitanja odgovorite potvrdno:

  • Da li ste HR lider koji se susreće sa izazovima u pronalaženju talenata, učenju, regrutaciji i stalno razvijate nove pristupe za suočavanje sa njima?
  • Da li je vaš HR spreman za digitalnu ekonomiju i digitalne generacije?

Bez sumnje tehnologija je već promenila naše živote, mi digitalno kupujemo, istražujemo, komuniciramo, uživamo itd. HR vapi za istim, ali digitalna transformaije nije puko obezbeđivanje zaposlenima najmodernije tehnologije da svoj posao obavljaju brže. Reč je o povezanosti i zameni ručnog ili administrativnog posla efikasnim i automatizovanim procesima koji nam omogućavaju da se fokusiramo na važnija pitanja kao što je strategija ili nove ideje.

Kompanije koje su spremne za digitalnu ekonomiju u mogućnosti su da brzo pronađu i zaposle kvalitetne kadrove i kulturu kompanije prilagode poslovnim strategijama. Takođe, one vode poslovanje u skadu sa digitalnom filozofijom, jer razumeju da iskustvo zaposlenih jeste ključ dobrog iskustva krajnjih korisnika. Potrebno je da se HR okrene Cloud rešenjima koja su prilika za standardizaciju i pojednostavljenje HR procesa, a ujedno smanjuju troškove i posredno povećavaju zadovoljstvo zaposlenih.

Kako bismo otkrili inovaciju u najizazovnijim oblastima upravljanja ljudskim resursima, SAP je lansirao HR Transformation Challenge, inovativno takmičenje za HR lidere Centralne i Istočne Evrope, uz SAP SuccessFactors  koji je lider među HR rešenjima. HR Transformation Challenge namenjen je organizacijama i pojedincima koji su u HR oblasti poslovanja razvili i impelmentirali kreativne pristupe sa uticajem na sveukupno poboljšanje poslovanja.

Zašto biste se prisdružili ovom takmičenju?

 Učesnici koji podele najbolju HR praksu, ostvareni poslovni uticaj ili uspešnu priču o transformaciji do 30. septembra imaće priliku da prošire svoje znanje i podele ga sa kolegama iz regiona. Takođe, o njihovom uspehu govoriće se na SimpleTalent portalima širom regije i kanalima konferencije SuccesConnect. Najboljim HR timovima biće dodeljene ulaznice za vodeću HR konferenciju SuccessConnect, koja će biti održana 28. i 29. novembra u Beču. Konferencija će omogućiti digitalno putovanje, informacije o pojednostavljenu HR operacija, angažovanju zaposlenih, regrutaciji, razvoju kadrova, povraćaju investicija i mnogim drugim HR temama. Finalisti izazova imaće mogućnost da osvoje glavnu nagradu, trening sa Koenom Gonisenom (Koen Gonnissen) koji je bio trener teniserke Kim Clijsters i holandskog teniskog tima, edukator u INSTEAS (European Institute for Business Administration) i internacionalno je prepoznat kao Executive Coach&Trener, a koji će na licu mesta obezbediti trening pobedničkom timu ili čitavoj kompaniji. Pobednik će biti proglašen tokom konferencije SuccessConnect u Beču.

Prijava i biranje pobednika

Tokom prijavljivanja izaberite jednu od četiri kategorije:

  • HR Transformation
  • Development and Succession
  • Learning Initiatives that Impact Business
  • Recruiting Top Talent.

Prijave će razmotriti komisija stručnjaka na osnovu sledećih kriterijumima: inovacije i kreativnosti u pristupu, na osnovu dokaza o pozitivnom uticaju na poslovanje koji je u direktnoj vezi sa inicijativom ili na osnovu procesa koji su poboljšani zahvaljujući inicijativi, kao i prema težini i značaju problema na koji se inicijativa odnosila.

 

Da li ste spremni? Aplicirajte online, do 30. septembra 2016. godine i spremite se za profesionalno i uzbudljivo putovanje!